HA MORT JAUME SERRANO, EX-RECTOR DE SANT ANDREU DE PALOMAR


El dia 15 de febrer a la tarda va morir en la pau del Senyor, el nostre estimat consiliari de Barcelona i Catalunya, Les Illes i Andorra, Mn.Jaume Serrano i Vidal.

La missa exequial es celebrarà el dia 17 a les 10 hores a la parròquia del Patriarca Abraham. Us agrairem ho feu arribar a les persones que vosaltres considereu oportú.

Mossèn Jaume Serrano va ser rector de la parròquia de Sant Andreu de Palomar. Va ser l'impulsor del Mil·lenari de la Parròquia de Sant Andreu de Palomar així com de les obres de restauració de la façana del temple parroquial - danyades per les obres del metro a finals dels seixanta-. També va ser un ferm col·laborador de l'Associació de Veïns de sant Andreu de Palomar i de diverses entitats associatives. Va dinamitzar l'Asil de Sant Andreu i esdevingué un seguidor acèrrim del Sant Andreu de Cap a Peus. El nostre poble, tant si som o no creients, li deu molt. Va ser un home compromès amb el seu poble i durant les Jocs Olímpics de Barcelona fou el responsable de l'església del Patriarca Abraham.

L'Opinió Andreuenca

Foto: Mn Serrano al mig de la imatge amb dos col·laboradors.

--

Comentaris