L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU RECULL SIGNATURES PER LA CAMPANYA "SALVEM EL CASC ANTIC"


Les diverses afectacions que existeixen pel Planejament General Metropolità de 1976, si es duguessin a terme destruirien el teixit urbà del poble de Sant Andreu, ampliant carrers, augmentant alçades, etc.
L’Ajuntament de Barcelona ha contractat la redacció d’un projecte per estudiar la possible desafectació del Casc Antic de Sant Andreu.
Però no n’hi ha prou. L’AVV de Sant Andreu de Palomar no volem que es continuï destruint el Nucli Antic de Sant Andreu i per això volem que s’apliqui la suspensió de llicències. L’exigim perquè és una mesura recollida dins les normes urbanístiques de la Ciutat de Barcelona i que serveix per evitar mals irreparables. També demanem que l’Ajuntament aposti per la conservació de tot el Casc Antic tal i com el coneixem i no una desafectació a mitges.

La nostra associació de veïns ha iniciat fa pocs dies la campanya “Salvem el Casc Antic” on reivindiquem els tres punts essencials:

1. Preservar el barri tal i com el tenim avui en dia.
2. Que s’anul·lin les llicències d’obra nova en tota la zona del casc antic.
3. Que es desafectin les zones del nucli històric que estan afectades en el Pla General Metropolità de l’any 1976.

Estem recollint signatures entre els veïns i veïnes del barri. Trobareu repartides a diferents comerços i entitats de Sant Andreu els cartells i fulls de signatures. Si voleu col·laborar en la campanya, a sota teniu el cartell i el full de recollida de signatures que vosaltres mateixos podeu imprimir. Els fulls de signatures emplenades les haureu d’entregar al local de l’Associació ubicat al carrer Balari i Jovany 14 (prop de Can Fabra). Si voleu més informació podeu trucar al 93 345 96 98 de 18-20 hores o enviar un correu a info@avvsantandreu.cat. Podeu també seguir la campanya a través de la nostra revista Sant Andreu De Cap a Peus.

EXTRET DE LA PÀGINA WEB DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU DE PALOMAR

Comentaris

Anònim ha dit…
Pot ser una campanya molt maca per implicar tot els veïns i veïnes del barri. Jo també vull conservar les cases baixes i no el nyap que s'ha fet al carrer Grau. Quina vergonya! I el Districte què fa?
Marc ha dit…
Doncs jo penso que seria perfecte per el barri... Per molt casc antic que sigui, la zona del carrer Jorba i Basconia, fa pena. Les cases baixes donen una imatge de barri tercer mundista. Tan ecologics que volem ser i no veiem viable aquesta reforma. Una zona verda ben cuidada dona molt bona imatge. I no el que hi ha ara. Ho sento per les families que hi poden viure, pero aquelles cases no estan en condicions. Parlo amb propietat, amb coneixements del sector constructiu. Ja dic, seria un tema per parlar ho, els diners que van a cada familia. Pero salvem el casc antic? per favor.. si fa pena. Jo visc al costat i estic totalment d'acord amb aquest moviment. Que ara vindran quatre revolucionaris del barri, amb els gossos i les flautes a fer canviar la mentalitat de la gent perque segons ells son questions capitalistes.., Donem una oportunitat, per un cop que l ajuntament de barcelona es fixa en nosaltres i dona una oportunitat per innovar!