EL VERSALLES ÉS VIU!!!


L´històric bar Versalles tancat des de fa més d´un any reobrirà de nou les portes. La Unió Esportiva Sant Andreu i el restaurador Cristian Puigdollers han arribat a un acord per tornar a donar vida a l´emblemàtic local andreuenc. Des de que els antics responsables van tancar definitivament hi hagut un munt d´especulacions sobre l´ús del local, però sobretot tot, també hi hagut molt de plany per la pèrdua. Tot i això els Reis d´Orient han deixat un bon regal per a Sant Andreu de Palomar. L´antic propietari, Pere Heredero i Mayol (1936), en serà el nou relacions públiques. Els actuals responsables del Versalles volen recuperar, en la mesura dels possibles, la fisonomia de l´espai abans de la darrera gran reforma de 2007. Col·locar el taulell al mig, servir de nou tapes i entrepans i defugir de l´alta cuina en són una de les prioritats. En poques paraules donar vida allò que semblava mort. Retornar als orígens.

La U.E. Sant Andreu en els baixos del Versalles hi tindrà la seu social del club, des dón els socis de l´equip podran seguir la dinàmica de l´entitat així com reunir-se per fer un mos o una copa.També es podran seguir els partits de futbol que es facin per televisió i que la U.E. Sant Andreu jugui fora de casa.

Es preveu obrir el local a mitjans de febrer. Tanmateix els nous propietaris volen fer un tast pels Tres Tombs tot oferint els tradicionals borregos amb vi bo als participants de la festa de sant Antoni Abat. De moment dos grans cartells penjats a les finestres del local amb la cara de Pere Heredero de perfil anuncien l´imminent obertura del Versalles. Tot plegat una molt bona notícia per a Sant Andreu de Palomar i la ciutat.El Versalles va obrir per primer cop el dilluns de Pasqua de 1928. Més de 80 anys de vida que han demostrat que era - i serà- més que un bar. Punt de trobada i lloc de tertúlies on esperem que L´Opinió Andreuenca sigui acollida de nou per a oferir les seves tradicionals activitats culturals.

Galdric de Rocabruna i Pi
Foto: Xavier de la Cruz

Comentaris

Júlia ha dit…
Òndia, una bona notícia aquesta!!!