INAUGURADA L'EXPOSICIÓ 75 ANYS DE LA BIBLIOTECA IGNASI IGLÉSIAS





Dimarts dia 9 de novembre va ser inaugurada l'exposició "75 anys (1935-2010) Biblioteques a Sant Andreu de Palomar", al Centre Cultural de Can Fabra. L'exposició ha comptat amb la col·laboració del Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar i la pròpia biblioteca. Una obra de teatre on es recreava el diari de la bibliotecària i l'actuació d'un petit grup de música clàssica van ser el tret de sortida de la mostra.Tot seguit els assistents foren obsequiats amb una copa de cava. L'Exposició romandrà obert fins al 31 de desembre. Us oferim una petita selecció d'imatges de la inauguració.

Imatge 1: El diari de la Biblioteca.
Imatge 2: Les 4 darreres directores de la Biblioteca. D'esquerra a dreta: Gemma Domingo - l'actual directora-, Laura Padró, Rosa Maria Riera i Esperança Paños.
Imatge 3: L'equip tècnic de la mostra.D'esquerra a dreta: Gemma Domingo, directora de la Biblioteca; Maria Rosa Subirana, filla de l'arquitecte Subirana; Pau Vinyes, historiador; Ester Corbera, comissària de l'exposició; Xavier de la Cruz, fotògraf; Jaume Seda, president del CEII; Laura Sánchez i Belén Roríguez, bibliotecàries i dissenyadores de la mostra.
Imatge 4: Moment de la inauguració.

Fotografies de Pau Vinyes i Roig.

Comentaris