SALVEM LA VIL.LA ROMANA DE LA SAGRERA



Publiquem l´escrit del Centre de Documentació de la Sagrera en referència a la troballa d´una vil.la romana en les obres del tren d´alta velocitat:

El Centre de Documentació de la Sagrera, en conèixer la noticia de la trobada de les restes d’una vil·la romana a les obres que s’estan fent a l’entorn de la futura estació de l’AVE, considera:

Que s’hauria de valorar de manera adient un fet tan singular i transcendent, que dóna projecció, importància i perspectiva al nostre passat.

Que un patrimoni cultural com aquest no hauria de marxar del lloc on s’ha trobat, restaurant allò que calgui per, si és possible, retornar-ho a la seva ubicació original, per tal de convertir-lo en un punt emblemàtic i de referència, en estreta i compatible combinació amb la futura estació de la Sagrera.

Si estàs d’acord amb aquesta proposta, t’agrairíem que t’hi adherissis, facilitant-nos el teu nom i cognoms a aquesta adreça de correu: qterre@gmail.com, que lliurarem a l’Associació de Veïns de la Sagrera perquè faci arribar a les institucions o organismes que calguin l’opinió dels sagrerencs i les sagrerenques sobre aquest tema, per tal que sigui coneguda i tinguda en compte.

Gràcies.
Quim Terré
Centre de Documentacio de la Sagrera"
Imatges: Cedides per JP

Comentaris

Carmen ha dit…
Soy Carmen Gómez presidenta de La Pizarra de Raimunda una entidad de San Martín.
Queremos que los restos se queden aquí y tenemos que luchar para conseguirlo. Te doy la dirección de mi blog para que veas las noticias que hemos dado. elblogdelapizarra.org