LA FESTA MAJOR A TOT RITME I AMB BONA TEMPERATURA FESTIVA

Us il.lustrem la Festa Major de Sant Andreu de Palomar amb noves imatges d´aquest darrer cap de setmana, tot just a les portes del súper pont de la Puríssima. Entre les activitats realitzades hi ha l´estrena de la pel.lícula "Sant Andreu de Palomar, un lloc per viure-hi", amb una assistència nombrosa de públic, la qual va ésser organitzada per L´Opinió Andreuenca.

Xerrada "Visca la República! La Segona República a Sant Andreu de Palomar", al Centre Cultural "Els Catalanistes", el proppassat dimarts dia 29 de novembre. D´esquerra a dreta, Josep Arbonés, president d´"Els Catalanistes" i l´historiador Pau Vinyes i Roig.
Projeccció de la pel.lícula "Sant Andreu de Palomar, un lloc per viure-hi" al soterrani del Bar Versalles, el 2 desembre de 2011. El guió i la realització és obra del fotògraf  andreuenc Manuel A. Raigada.

La projecció va ésser organitzada per L´Opinió Andreuenca amb la col.laboració del Bar Versalles.

Festa d´aniversari del redactor en cap de L´Opinió Andreuenca, Pau Vinyes i Roig, així com de dos amics més, la Belén i en Jaume. Divendres dia 2 de desembre. D´esquerra a dreta: Jordi Redó, Manel, Jordi Bancells, Anna Vilches, Corrie Bain, Mhairi Bain, Laura Morales, Joan Viladrich.

L´historiador Pau Vinyes i Roig, fent un repàs històric pel Sant Andreu de Palomar republicà. Dissabte dia 3 de desembre. Unes 90 persones van assistir a la passejada, organitzada per l´Ateneu Republicà de Sant Andreu.

L´obra de govern de l´ajuntament republicà va ésser ben present a Sant Andreu de Palomar: Casa Bloc, Biblioteca Popular Ignasi Iglésias, Bibloteca Infantil a la plaça de les Palmeres, Escola Bressol Mar...

 
Josep Casellas i el seu equip van organitzar una nova vetllada muiscal amb el Balconitis "Música als balcons". Entre les actuacions, la Sant Andreu Jazz Band, grup de joves jazzistes amb un futur magnífic. Dissabte dia 3 de desembre.

Text i fotografies: Galdric de Rocabruna.




Comentaris