CRIDA PER A IL.LUSTRAR EL LLIBRE "L´ABANS DE SANT ANDREU DE PALOMAR"

L'editorial Efadós publicarà properament el llibre L'Abans de Sant Andreu de Palomar, que recollirà la història gràfica del poble en fascicles col·leccionables. Per aquest motiu els autors, els historiadors Pau Vinyes i Jordi Rabassa, us conviden a l'acte de presentació del projecte el divendres 27 de gener, a les 19 hores, a l'auditori del Centre Cultural de Can Fabra (c/ Segre 24-32).

Volen difondre la història de Sant Andreu des de l'aparició de la fotografia fins el 1976 i estan cercant imatges de particulars i entitats que permetin il·lustrar tots els aspectes i racons de Sant Andreu, el Bon Pastor, Santa Eulàlia de Vilapicina i el Congrés. Són del seu interès totes les fotografies que il·lustrin el passat en qualsevol vessant: familiar, associativa, esportiva, agrícola, industrial, urbanística, educativa, i aquelles que facin referència a esdeveniments concrets. Les imatges poden ser en qualsevol format (paper, clixé, placa de vidre…).

Per prestar fotografies o aportar informació al projecte, podeu adreçar-vos a:

Pau Vinyes i Roig
vinyesroig@gmail.com
twitter: @AbansSantAndreu

Imatge: Vaqueria Bachs. Situada al carrer Rubén Darío, 29. Aquesta vaqueria va estar en funcionament fins a finals dels anys 70 del segle xx. A la imatge hi podem observar tres generacions de la família Bachs, avi, fill i nét.  Foto Farran Fabra/Fons Josep Bachs.

Comentaris

carmen Manzano ha dit…
Quina cosa més bonica!! Gràcies Pau