SANT ANDREU, PAÍS DE TINTINAIRES


Els seguidors catalans de Tintín, coneguts com a tintinaires,  faran festa grossa a Sant Andreu de Palomar acollint la 8a Trobada Tintinaire de Catalunya. El 7 d’ octubre, des de les 11 del matí fins a les 19 hores, tot un seguit d’activitats enlluernaran els carrers i les places del nostre poble. Pel matí, a la plaça d’Orfila, estands amb productes i col·leccions tintinaires, conte-contes, taller de còmic, banda de música i cercavila de cotxes clàssics. Al migdia dinar de germanor al Versalles amb sorpreses. Per la tarda, al Centre Cultural de Can Fabra, cant coral amb cançons populars catalanes adaptades per Eulàlia Ventalló – filla de Joaquim Ventalló, traductor de Tintín al català- i xerrada de l’expert tintinòleg David Xifort sobre la “línia clara”.
Cartell de la 8a Trobada realitzat per Dani Gómez.
Gómez és col·laborador habitual del Sant Andreu de Cap a Peus.
Aquest munt d’activitats cal afegir el concurs d’aparadors amb motius tintinaires organitzat per L’Eix Comercial de Sant Andreu, un taller infantil a la Biblioteca Ignasi Iglésias (previst per a dimecres dia 3 d’octubre) i l’exposició organitzada pel Grup Taca al Centre de Cultura Popular de Sant Andreu (inauguració 2 d’octubre, a les 20 hores).

La Trobada és organitzada per 1001-Associació Catalana de Tintinaires. En la seva posada en escena hi col·labora el Districte de Sant Andreu, la Coral de Sant Andreu, Clàssics de Sant Andreu, Grup Taca, l’animador Quim Panyart, el dibuixant de còmic Bié, el bar Versalles, el Centre de Cultura Popular de Sant Andreu, la Biblioteca Ignasi Iglésias , el Centre Cultural de Can Fabra, les tècniques municipals de cultura Susanna Descals i Joana Bonaterra, el dibuixant del cartell de la Trobada en Dani Gómez, la pedagoga Eulàlia Ventalló, la revista veïnal Sant Andreu de Cap a Peus, L’Eix Comercial de Sant Andreu i voluntaris i voluntàries tintinaires. A tots ells i a totes elles moltes gràcies per posar-hi il·lusió i emoció.

Per més informació: www.1001.cat i vinyesroig@gmail.com

També en aquest enllaç.

Descarrega't el programa definitiu aquí 
 
Us hi esperem!

Pau Vinyes i Roig
Coordinador de la 8a Trobada Tintinaire de Catalunya

Comentaris