BENVINGUTS A L´OPINIÓ ANDREUENCA






Dilluns dia 17 de març de 2008. Saint Patrick, patró d´Irlanada.

Benvolgut lector,

Benvolguda lectora,

El bloc de L´Opinió Andreuenca neix com un nou espai de comunicació. Volem que aquest racó d´Internet sigui la veu dels andreuencs i de les andreuenques que estimen Sant Andreu de Palomar. Esdevenir la nova veu del poble andreuenc. Penjar notícies, suggeriments, articles, opinions que afectin al nostre entorn més immediat, el poble i el Pla de Barcelona, però al mateix temps aquelles notícies que puguin interessar al públic en general tot donant-li una visió propera al fet local. No volem defugir d´allò global, però entenem que sense una aproximació de la realitat que ens envolta no podem entendre allò que ens és llunyà.

Iniciem aquest camí comunicatiu en un període de proves. A mida que les nostres possibilitats i experiència ens ho permetin farem de L´Opinió Andreuenca un bloc d´opinió a l´abast de tothom. Obert als suggeriments dels nostres lectors i visitants.

Tot esperant que us agradi el projecte, us endrecem a visitar-nos cada dilluns de mes. La nostra intenció és renovar el bloc cada inici de setmana. Tot oferint-vos informació local així com global. Tanmateix, si les circunstàncies ens obligessin a fer-ho publicaríem articles i notícies més enllà dels dilluns.

També estem oberts a rebre notícies i articles vostres. Els publicarem tot fent referència de l´autor o autora. Així com també publicarem fotografies amb la referència del fotògraf.

Bé, fins aviat.

Equip Redactor de L´Opinió Andreuenca.
Dibuix: Plaça d´Orfila, de Lola Anglada.



Comentaris