COMUNICAT DELS CO-DIRECTORS DE LA REVISTA "CARRER "


Des de L'Opinió Andreuenca us fem arribar la carta rebuda pels co-directors de la revista Carrer. Des d'aquí la nostra més ferma solidaritat amb els directors, redactors i treballadors de Carrer. Esperem que, com diu la carta, la nova junta de la Federació d'Associacions de Veïns s'avingui a resoldre aquest lementable problema i retorni la confiança als co-directors de Carrer, pel bé de l'entitat, la revista i el moviment veïnal de Barcelona.

Als col·laboradors, amigues i amics de Carrer

Companyes i companys,

Ahir, 10 de novembre de 2010, vam rebre per correu electrònic l’acta de la junta de la Favb del 8 de novembre que us adjuntem i que, sense cap altra tipus de comunicació prèvia (ni correu ni trucada telefònica personal), certifica la nostra “destitució immediata” com a codirectors de Carrer. Especifica també que des d’aquest moment “no podem exercir la representació de la revista Carrer ni podem seguir utilitzant la infraestructura ni els recursos de l’entitat”. La mateixa acta, extractada en un comunicat de premsa enviat ahir per la junta de la Favb a tots els mitjans de comunicació, anuncia la dimissió en ple de la junta de la Favb i la creació d’una comissió gestora que ha de preparar una assemblea extraordinària.

Amb tristesa, ens resistim a comentar el fet de que el fi d’una responsabilitat i un treball de 19 anys al front de Carrer ens sigui comunicat per via administrativa i sense que ningú doni la cara. Sí que ens hem vist obligats a atendre els mitjans de comunicació que s’han posat en contacte amb nosaltres atès que la junta ha decidit fer pública la crisi. En tot cas, sí tenim alguna cosa a dir-vos directament:

Volem agrair als homes i dones de les associacions de veïns i als nombrosos col·laboradors de Carrer el seu treball i la seva dedicació. Carrer és de tots i totes els que l’han fet possible. Desitgem que la crisi que ha obert la junta dimissionària es tanqui per la via de sumar i no de restar. El moviment veïnal de Barcelona és qui té ara la paraula. D’ell és la revista. Nosaltres estem convençuts que Carrer és avui més necessari que mai. Volem ser optimistes. Estem convençuts que, com en altres ocasions, el moviment veïnal se’n sortirà.

Nosaltres volem reiterar que estem al servei del moviment veïnal. I anunciem que ens posarem a disposició de la junta que surti escollida de l’assemblea extraordinària de la Favb, per si creu oportuna la continuïtat del projecte de Carrer. Estem convençuts que la revista no desapareixerà.

Una abraçada emocionada, moltes gràcies i fins aviat.


Andres Naya i Marc Andreu

Excodirectors de Carrer

Barcelona, 11 de novembre de 2010

Comentaris